U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Mat wit spuitbus 500ml

Meer afbeeldingen

Motip Mat wit spuitbus 500ml

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,15
Omschrijving: Mat wit spuitbus 500ml

Productomschrijving

Kwalitatief hoogwaardige lak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal, hout, aardewerk, glas en diverse soorten kunststof.Productkenmerken

Sneldrogend

Goede dekkracht

Duurzame mat

Lichtecht en UV-bestendig

Goede oppervlakte hardheid

Bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden

Slijtvast en krasvast

Uitstekende hechting
Fysische en Chemische Eigenschappen

Inhoud : 500 ml

Basis : Acrylaathars

Kleur : Wit Mat

VOS-gehalte : Circa 91% w/w

Vaste stof : Circa 9% w/w

Rendement : 1,5 tot 2 m²

Stofdroog : Na 5 tot 10 minuten

Kleefvrij : Na 10 tot 20 minuten

Uitgehard/Overspuitbaar : Na 2 uur

Hittebestendig : Tot 110°C
Gebruiksaanwijzing

Voor het gebruik, de aanwijzingen op de verpakking goed lezen en opvolgen.Voorbehandeling

De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Loslatende oude verfresten en roest verwijderen, aansluitend schuren en gronden met een voor de ondergrond geschikte MoTip primer.

De grondlaag na droging licht schuren (korrel 600).
Lakken

De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. De spuitbus op kamertemperatuur brengen. Ideale verwerkingstemperatuur 15 tot 25°C. Voor gebruik de spuitbus 2 minuten goed schudden en een proefstukje spuiten. Afstand tot het te behandelen oppervlak circa 25 tot 30 centimeter.

De lak aanbrengen in meerdere dunne lagen. Voor het aanbrengen van de volgende laag, de spuitbus weer schudden.

Na gebruik het ventiel schoonspuiten (spuitbus op de kop houden en de sproeikop circa 5 seconden ingedrukt houden).
De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en de aangebrachte laagdikte.

Details

Mat wit spuitbus 500ml Productomschrijving Kwalitatief hoogwaardige lak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal, hout, aardewerk, glas en diverse soorten kunststof. Productkenmerken Sneldrogend Goede dekkracht Duurzame mat Lichtecht en UV-bestendig Goede oppervlakte hardheid Bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden Slijtvast en krasvast Uitstekende hechting Fysische en Chemische Eigenschappen Inhoud : 500 ml Basis : Acrylaathars Kleur : Wit Mat VOS-gehalte : Circa 91% w/w Vaste stof : Circa 9% w/w Rendement : 1,5 tot 2 m² Stofdroog : Na 5 tot 10 minuten Kleefvrij : Na 10 tot 20 minuten Uitgehard/Overspuitbaar : Na 2 uur Hittebestendig : Tot 110°C Gebruiksaanwijzing Voor het gebruik, de aanwijzingen op de verpakking goed lezen en opvolgen. Voorbehandeling De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Loslatende oude verfresten en roest verwijderen, aansluitend schuren en gronden met een voor de ondergrond geschikte MoTip primer. De grondlaag na droging licht schuren (korrel 600). Lakken De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. De spuitbus op kamertemperatuur brengen. Ideale verwerkingstemperatuur 15 tot 25°C. Voor gebruik de spuitbus 2 minuten goed schudden en een proefstukje spuiten. Afstand tot het te behandelen oppervlak circa 25 tot 30 centimeter. De lak aanbrengen in meerdere dunne lagen. Voor het aanbrengen van de volgende laag, de spuitbus weer schudden. Na gebruik het ventiel schoonspuiten (spuitbus op de kop houden en de sproeikop circa 5 seconden ingedrukt houden). De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en de aangebrachte laagdikte.

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.