U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Spuitbus Autolak op kleur gemaakt

SPUITBUS AUTOLAK - AUTOLAK SPUITBUS

Kunt u uw spuitbus autolak niet via onze zoekfunctie vinden of heeft u nog niet gezocht? Vul dan rechtsboven in de zoekfunctie de kleurcode van uw auto in en druk op GO. Indien de zoekresultaten uw spuitbus autolak niet weergeeft, dan kan het zijn dat deze autolak spuitbus niet in ons standaart assortiment zit, wij kunnen deze dan wel voor u op kleur maken.

Twijfelt u of de spuitbus autolak toch in het standaart assortiment zit, en u kunt hem niet vinden, neem dan even contact met ons op.

Via deze pagina kunt u uw spuitbus autolak op kleurcode bestellen. De autolak wordt dan voor u op kleur gemaakt.

Om de autolak op kleur te laten maken heeft u de kleurcode van uw auto nodig. Deze vindt u hier: http://www.auto-lak.nl/kleurcode-auto.

Vul vervolgens bij de spuitbus autolak op kleur het type auto, het bouwjaar en de kleurcode van de auto in. Dan maken wij de autolak spuitbus voor u op kleur.

De levertijd van op kleur gemaakte artikelen is langer dan de standaart assortiment spuitbussen.

Wanneer het een metallic lak betreft, dan is het nodig deze af te werken met blanke lak. Wanneer men dit niet doet, dan mist de lak zijn glans (deze blijft mat), en zal deze door de weersomstandigheden en UV straling snel verkleuren en matteren.

U vindt onze blanke lakken hier: http://www.auto-lak.nl/blanke-lak-2.html

 

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.