Terostat 934 transparant

Terostat 934 transparant

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,45
OF

Terostat 934 transparant

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Terostat 934 transparant

Snel overzicht

Terostat 934 transparant

Terostat MS 952 is een pistool-grade, een-component afdichtingskit op basis van silaan gemodificeerde polymeren, die uithardt door de reactie met vocht tot een elastisch product. Het heeft een vormt een zeer goede hechting van de te verbinden onderdelen. Het is vrij van oplosmiddelen, isocyanaten, siliconen en PVC.

Toepassingen:
Voor het Elastisch verlijming van metalen en kunststoffen, lijmen van daken van voertuigen en caravan fabricage, elastisch, interieur en / of exterieur naad en voegafdichting, metalen constructie, airconditioning en ventilatie industrie.

Details

Terostat 934 transparant Terostat MS 952 is een pistool-grade, een-component afdichtingskit op basis van silaan gemodificeerde polymeren, die uithardt door de reactie met vocht tot een elastisch product. Het heeft een vormt een zeer goede hechting van de te verbinden onderdelen. Het is vrij van oplosmiddelen, isocyanaten, siliconen en PVC. Toepassingen: Voor het Elastisch verlijming van metalen en kunststoffen, lijmen van daken van voertuigen en caravan fabricage, elastisch, interieur en / of exterieur naad en voegafdichting, metalen constructie, airconditioning en ventilatie industrie.

U bent wellicht ook geinteresseerd in de volgende producten:

Motip Remmenreiniger 500 ml

Motip Remmenreiniger 500 ml

Normale prijs: € 6,50

Aanbiedingsprijs: € 2,75

Microfiber doekjes pak a 5 stuks

Microfiber doekjes pak a 5 stuks

€ 4,50
   
Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.