U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Avis roest stabiliserendeprimer roodbruin 2,5ltr

Meer afbeeldingen

Avis roest stabiliserendeprimer roodbruin 2,5ltr

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 89,03
Omschrijving: Avis Roeststabiliserende Primer is een loodvrije, roeststabiliserende grondlak en is overspuitbaar met alle autolakken.

Werkt direct in op roest en stopt deze radicaal. Vormt een zeer goede hechtgrond en heeft een goede vloeiing. Avis Primer is een roeststabilisator die een intens gesloten laag vormt op de ondergrond en roest omzet in een roeststabiliserend medium, ook als de ondergrond niet goed ontroest is.

Avis Primer is snelwerkend, vullend en watervast. Op ijzeren en stalen objecten zoals boot, auto, brommer of hek. Voorkomt gedurende lange tijd nieuwe roestvorming. Avis Primer vormt een goede basis om overheen te schilderen of te spuiten met alle normale verven, ook met autolak.

Details

Avis Roeststabiliserende Primer is een loodvrije, roeststabiliserende grondlak en is overspuitbaar met alle autolakken. Werkt direct in op roest en stopt deze radicaal. Vormt een zeer goede hechtgrond en heeft een goede vloeiing. Avis Primer is een roeststabilisator die een intens gesloten laag vormt op de ondergrond en roest omzet in een roeststabiliserend medium, ook als de ondergrond niet goed ontroest is. Avis Primer is snelwerkend, vullend en watervast. Op ijzeren en stalen objecten zoals boot, auto, brommer of hek. Voorkomt gedurende lange tijd nieuwe roestvorming. Avis Primer vormt een goede basis om overheen te schilderen of te spuiten met alle normale verven, ook met autolak.

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.