U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

3M Ruitenlijmkit 1K-PU Fast Cure (snel uithardend) patroon 310ml zwart 08613

Meer afbeeldingen

3M Ruitenlijmkit 1K-PU Fast Cure (snel uithardend) patroon 310ml zwart 08613

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,39
Omschrijving: 3M Ruitenlijmkit 1K-PU Fast Cure (snel uithardend) patroon 310ml zwart

Een Component snel uithardende autoruitenkit op polyurethaanbasis voor de directe verlijming in de sponning van voor-, zij- en achterruiten volgens de specificaties van autofabrikanten. Hardt uit door luchtvochtigheid.

Verkrijgbaar in patroon of sachet (worst) verpakking.

Eigenschap: Snelle rijklaartijd (90 minuten zonder airbag, 4 uur met dubbele airbag) FMVSS 212 getest. Kan zowel over oude kitlaag als in de kale sponning worden aangebracht. Let op de primer aanbeveling!

Details

3M Ruitenlijmkit 1K-PU Fast Cure (snel uithardend) patroon 310ml zwart Een Component snel uithardende autoruitenkit op polyurethaanbasis voor de directe verlijming in de sponning van voor-, zij- en achterruiten volgens de specificaties van autofabrikanten. Hardt uit door luchtvochtigheid. Verkrijgbaar in patroon of sachet (worst) verpakking. Eigenschap: Snelle rijklaartijd (90 minuten zonder airbag, 4 uur met dubbele airbag) FMVSS 212 getest. Kan zowel over oude kitlaag als in de kale sponning worden aangebracht. Let op de primer aanbeveling!

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.