U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Terostat 934 transparant

Meer afbeeldingen

Terostat 934 transparant

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,45
Omschrijving: Terostat 934 transparant

Terostat MS 952 is een pistool-grade, een-component afdichtingskit op basis van silaan gemodificeerde polymeren, die uithardt door de reactie met vocht tot een elastisch product. Het heeft een vormt een zeer goede hechting van de te verbinden onderdelen. Het is vrij van oplosmiddelen, isocyanaten, siliconen en PVC.

Toepassingen:
Voor het Elastisch verlijming van metalen en kunststoffen, lijmen van daken van voertuigen en caravan fabricage, elastisch, interieur en / of exterieur naad en voegafdichting, metalen constructie, airconditioning en ventilatie industrie.

Details

Terostat 934 transparant Terostat MS 952 is een pistool-grade, een-component afdichtingskit op basis van silaan gemodificeerde polymeren, die uithardt door de reactie met vocht tot een elastisch product. Het heeft een vormt een zeer goede hechting van de te verbinden onderdelen. Het is vrij van oplosmiddelen, isocyanaten, siliconen en PVC. Toepassingen: Voor het Elastisch verlijming van metalen en kunststoffen, lijmen van daken van voertuigen en caravan fabricage, elastisch, interieur en / of exterieur naad en voegafdichting, metalen constructie, airconditioning en ventilatie industrie.

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.