U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

HG velgen snel reiniger

Meer afbeeldingen

HG velgen snel reiniger

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Omschrijving: HG velgen snel reiniger 500ml

Metalen velgen vervuilen razend snel en dan zijn zowel gewone metalen velgen als lichtmetalen sportvelgen onder de auto geen fraai gezicht. Zelfs als uw auto net de wasstraat uitkomt, zien de velgen er vaak nog niet mooi uit. HG velgen reiniger verwijdert zonder problemen hardnekkige remaanslag, vuil, vet en smeer van autovelgen. HG velgen reiniger is bovendien ideaal als voorbehandeling voordat de auto de wasstraat ingaat. De te reinigen velgen besproeien en gelijktijdig het vuil met een borstel losboenen. Het product niet langer dan 15 seconden in laten werken. Vervolgens het vuil direct afnemen en goed afspoelen met bij voorkeur warm water.
€ 9,95

Details

HG velgen snel reiniger 500ml Metalen velgen vervuilen razend snel en dan zijn zowel gewone metalen velgen als lichtmetalen sportvelgen onder de auto geen fraai gezicht. Zelfs als uw auto net de wasstraat uitkomt, zien de velgen er vaak nog niet mooi uit. HG velgen reiniger verwijdert zonder problemen hardnekkige remaanslag, vuil, vet en smeer van autovelgen. HG velgen reiniger is bovendien ideaal als voorbehandeling voordat de auto de wasstraat ingaat. De te reinigen velgen besproeien en gelijktijdig het vuil met een borstel losboenen. Het product niet langer dan 15 seconden in laten werken. Vervolgens het vuil direct afnemen en goed afspoelen met bij voorkeur warm water.

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.