U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Dupli Color Sprayplast Zwart Glans

Meer afbeeldingen

Dupli Color Sprayplast Zwart Glans

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 33,50
Omschrijving: Dupli Color SprayPlast verwijderbare coating, is een flexibele beschermfolie die eenvoudig aan te
brengen en ook weer te verwijderen is. Wanneer u de kleur niet meer mooi vindt kunt u de aangebrachte folielaag eenvoudig eraf trekken.
Vindt u de standaart kleuren folie niet mooi? Deze zijn overspuitbaar met acrylaat, NC, Alkyd, Watergedragen en 2k lakken. Dit heeft geen
invloed op het later verwijderen van de Dupli Color SprayPlast laag. Let op, deze lak mag u alleen aanbrengen op blank metaal, 2k lakken of originele autolakken. Deze Sprayplast in blik bevat 750 ml en is bedoelt om aan te brengen met het spuitpistool. Deze dient u naar eigen wens te verdunnen met de Sprayplast verdunner.

Product eigenschappen:
- Eenvoudige en snelle beschermlaag, in diversen kleuren en designs.
- Gemakkelijk te verwijderen.
- Beschermt tegen olie, vet, zout, steenslag, krassen, vuil en regen.
- Goede hechting op veel verschillende materialen, zoals metaal, plastic (pp, pe, PVC) en glas
- Niet geschikt om aan te brengen op poureuze materialen als hout, beton en steen.
- Aanbrengen in 3 tot 4 lagen met tussentijd van 5 minuten.
- Overspuitbaar met Acrylaat, NC, Alkyd, Watergedragen en 2k lakken,dit heeft geen
invloed op het later verwijderen van de Dupli Color SprayPlast laag.
- Dupli Color SprayPlast is na 2 uur droog.
- Niet duurzaam Bestand tegen wasstraat, en kortstondig tegen gebruik hogedrukspuit Max 130bar.
- Hittebestendig tot maximaal 100graden.

Details

Dupli Color SprayPlast verwijderbare coating, is een flexibele beschermfolie die eenvoudig aan te brengen en ook weer te verwijderen is. Wanneer u de kleur niet meer mooi vindt kunt u de aangebrachte folielaag eenvoudig eraf trekken. Vindt u de standaart kleuren folie niet mooi? Deze zijn overspuitbaar met acrylaat, NC, Alkyd, Watergedragen en 2k lakken. Dit heeft geen invloed op het later verwijderen van de Dupli Color SprayPlast laag. Let op, deze lak mag u alleen aanbrengen op blank metaal, 2k lakken of originele autolakken. Deze Sprayplast in blik bevat 750 ml en is bedoelt om aan te brengen met het spuitpistool. Deze dient u naar eigen wens te verdunnen met de Sprayplast verdunner. Product eigenschappen: - Eenvoudige en snelle beschermlaag, in diversen kleuren en designs. - Gemakkelijk te verwijderen. - Beschermt tegen olie, vet, zout, steenslag, krassen, vuil en regen. - Goede hechting op veel verschillende materialen, zoals metaal, plastic (pp, pe, PVC) en glas - Niet geschikt om aan te brengen op poureuze materialen als hout, beton en steen. - Aanbrengen in 3 tot 4 lagen met tussentijd van 5 minuten. - Overspuitbaar met Acrylaat, NC, Alkyd, Watergedragen en 2k lakken,dit heeft geen invloed op het later verwijderen van de Dupli Color SprayPlast laag. - Dupli Color SprayPlast is na 2 uur droog. - Niet duurzaam Bestand tegen wasstraat, en kortstondig tegen gebruik hogedrukspuit Max 130bar. - Hittebestendig tot maximaal 100graden.

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.