U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Colormatic 2K blanke lak hoogglans 200ml

Meer afbeeldingen

Colormatic 2K blanke lak hoogglans 200ml

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 20,15
Omschrijving: De Colormatic 2K blanke lak is extreem krasvast en bestand tegen benzine, chemicaliën, zonlicht en atmosferische invloeden. De Colormatic 2K blanke lak heeft een snelle droging, zeer goed verloop en is makkelijk polijstbaar.

De Colormatic 2K blanke lak is een professionele blanke lak.

Deze colormatic 2k spuitbus bevat blanke lak en een aparte ruimte met harder. Deze worden gemixt door de bus op zijn kop te houden. Vervolgens de beschermkap aan de onderzijde verwijderen en de ring in de stift steken. Vervolgens deze ring tot de aanslag uittrekken. Dan de bus weer rechtophouden en minimaal 3 minuten zeer krachtig schudden. Op deze wijze worden de blanke lak en harder vermengd. Deze spuitbus is na activering 24 uur houdbaar.

Deze lak kan bijvoorbeeld ook over de Motip autolak.
€ 20,15

Details

De Colormatic 2K blanke lak is extreem krasvast en bestand tegen benzine, chemicaliën, zonlicht en atmosferische invloeden. De Colormatic 2K blanke lak heeft een snelle droging, zeer goed verloop en is makkelijk polijstbaar. De Colormatic 2K blanke lak is een professionele blanke lak. Deze colormatic 2k spuitbus bevat blanke lak en een aparte ruimte met harder. Deze worden gemixt door de bus op zijn kop te houden. Vervolgens de beschermkap aan de onderzijde verwijderen en de ring in de stift steken. Vervolgens deze ring tot de aanslag uittrekken. Dan de bus weer rechtophouden en minimaal 3 minuten zeer krachtig schudden. Op deze wijze worden de blanke lak en harder vermengd. Deze spuitbus is na activering 24 uur houdbaar. Deze lak kan bijvoorbeeld ook over de Motip autolak.

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.