U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Binnenspiegel lijmen

Meer afbeeldingen

Binnenspiegel lijmen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,69
Omschrijving: Binnenspiegellijm

Toepassingsgebied:
Voor het bevestigen van een achteruitkijkspiegel met een metalen voet op de voorruit.

Eigenschappen:
Snel
Trilbestendig

Verwerking van dit product:

Voorbereiding:
Verwerkingsomstandigheden: Niet verwerken bij temperaturen beneden +15 °C. Bij lagere temperaturen de binnenzijde van de auto (voorruit) verwarmen.
Voorbehandeling oppervlakken: Onderdelen (voorruit en metalen spiegelvoet) goed schoon, droog en vetvrij maken. Alle oude lijm- en taperesten verwijderen. Er mag geen condens op de ruit aanwezig zijn.


Verwerking:
Gebruiksaanwijzing: Teken de plaats waar de spiegel moet komen op de buitenkant van de ruit precies uit. Let op: dit dient i.v.m. de spanning in de ruit op exact dezelfde plaats te zijn waar de spiegel eerst zat. Knip het bijgeleverde gaasje in de vorm en grootte van de spiegelvoet. Breng de lijm uit het spuitje ruim en gelijkmatig aan op de metalen spiegelvoet. Leg het op maat geknipte gaasje in de natte lijm en druk het geheel direct op de afgetekende plaats. Houdt dit gedurende 5 minuten goed vast. Verschuiven van de spiegelvoet binnen deze tijd, zal een slechte verbinding tot gevolg hebben. Daarna minimaal 15 minuten laten uitharden alvorens de spiegel te stellen.
Vlekken/resten: Vlekken direct verwijderen met aceton.
Aandachtspunten: De Bison Car Mirror is een anearobe lijm. Dit betekent dat het product door afwezigheid van zuurstof uithardt in combinatie met het geimpregneerde gaasje. Lijm buiten de verbinding zal door aanwezigheid van zuurstof dan ook niet uitharden.
€ 12,69

Details

Binnenspiegellijm Toepassingsgebied: Voor het bevestigen van een achteruitkijkspiegel met een metalen voet op de voorruit. Eigenschappen: Snel Trilbestendig Verwerking van dit product: Voorbereiding: Verwerkingsomstandigheden: Niet verwerken bij temperaturen beneden +15 °C. Bij lagere temperaturen de binnenzijde van de auto (voorruit) verwarmen. Voorbehandeling oppervlakken: Onderdelen (voorruit en metalen spiegelvoet) goed schoon, droog en vetvrij maken. Alle oude lijm- en taperesten verwijderen. Er mag geen condens op de ruit aanwezig zijn. Verwerking: Gebruiksaanwijzing: Teken de plaats waar de spiegel moet komen op de buitenkant van de ruit precies uit. Let op: dit dient i.v.m. de spanning in de ruit op exact dezelfde plaats te zijn waar de spiegel eerst zat. Knip het bijgeleverde gaasje in de vorm en grootte van de spiegelvoet. Breng de lijm uit het spuitje ruim en gelijkmatig aan op de metalen spiegelvoet. Leg het op maat geknipte gaasje in de natte lijm en druk het geheel direct op de afgetekende plaats. Houdt dit gedurende 5 minuten goed vast. Verschuiven van de spiegelvoet binnen deze tijd, zal een slechte verbinding tot gevolg hebben. Daarna minimaal 15 minuten laten uitharden alvorens de spiegel te stellen. Vlekken/resten: Vlekken direct verwijderen met aceton. Aandachtspunten: De Bison Car Mirror is een anearobe lijm. Dit betekent dat het product door afwezigheid van zuurstof uithardt in combinatie met het geimpregneerde gaasje. Lijm buiten de verbinding zal door aanwezigheid van zuurstof dan ook niet uitharden.

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.