U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

2K blanke lak hoogglans

Meer afbeeldingen

2K blanke lak hoogglans

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,95
Omschrijving: Deze 2k blanke lak bestaat uit 2 componenten. Namelijk de blanke lak en de verharder / activator (vergeet deze niet mee te bestellen). Deze 2k vernis is te gebruiken voor diverse oppervlakten in de autoschadeherstelbranche. Deze blanke lak 2K is volledig transparant, vergeelt niet en is bestand tegen benzine, chemicaliën, krassen, zonlicht en atmosferische invloeden. Dit is een blanke lak in blik.

De verhouding is als volgt:

2 : 1 (ofwel 2 liter blanke lak met 1 liter verharder)

* Verplichte velden

€ 13,95

Details

Deze 2k blanke lak bestaat uit 2 componenten. Namelijk de blanke lak en de verharder / activator (vergeet deze niet mee te bestellen). Deze 2k vernis is te gebruiken voor diverse oppervlakten in de autoschadeherstelbranche. Deze blanke lak 2K is volledig transparant, vergeelt niet en is bestand tegen benzine, chemicaliën, krassen, zonlicht en atmosferische invloeden. Dit is een blanke lak in blik. De verhouding is als volgt: 2 : 1 (ofwel 2 liter blanke lak met 1 liter verharder)

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.